A blogról

Üdvözöllek Kedves Éhes Olvasó!

24 éves egyetemista leányzó vagyok, aki azért fogott blogolásba, mert 1) élvezi a főzést 2) szeretné megosztani az ismerőseivel, a világgal, milyen finom kajákat csinál :P 3) reméli, hogy a gyorsan elkészíthető, mégis finom receptjeivel jó ötleteket ad nektek az alkotáshoz 4) az általa kipróbált kávézók, éttermek, pubok ajánlásával jó helyekre juttat el benneteket. 

Miért egyszerű receptek?

Úgy gondolom, hogy a XXI. század nőinek családi és munkahelyi szerepeik között egyensúlyozva sokszor nehéz elég időt találni a főzésre, pedig a szeretet és a gondoskodás egyik legősibb módja, ha szeretteink elé egy tál meleg ételt tudunk pakolni nap mint nap. Saját testünk is hálás, ha nem csupán szendviccsel vagy gyorskajával éljük túl a rohanó hétköznapokat. Személy szerint sokáig éltem az előzőekben felvázolt életmódban, de idővel rájöttem, hogy öröm a főzés, ráadásul semmi sem hasonlítható ahhoz az élményhez, ahogyan a természetes, jó alapanyagokból készült étel lecsusszan a pocakunkba. :)

Mivel még tanulok, ezért igyekszem pénztárcabarát, mégis egészséges és finom ételeket készíteni. Úgy gondolom, sokaknak szimpatikus lesz ez a hozzáállás ezekben a gazdasági szempontból nehéz időkben. Ezen a blogon viszonylag jó áron elkészíthető, mégis kipróbáltan finom receptek között válogathatsz. Nincs időd főzni, ezért elszaladnál egy minőségi, mégis olcsóbb pubba, kajáldába? Csak nézz fel a Yummy-ra, itt mindig találsz majd tippeket. :)

Kipróbáltad a receptet és bejött? Írd meg kommentben! Variáltál rajta és még jobb lett? Hajrá, közöld! Abszolút nem tetszett? Írd meg miért! Az építő kritika mindig hasznos. :)

Remélem jól fogtok szórakozni, ha a blogra tévedtek, valamint ínycsiklandozó ételekkel örvendeztetitek meg magatokat és szeretteiteket! 

Puszi: Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése